Milyen könyveket olvastam tiniként?

tini,könyvek,könyv,olvasás, szorakozás,könyvborító,kedvencek, hobbim,Leiner Laura,írónő, A Szent Johanna Gimi,ifjúsági regény,sorozat,

A Szent Johanna Gimi 

A Szent Johanna Gimi egy nyolc részből álló ifjúsági regény-sorozat, amelynek alkotója és egyben megálmodója Leiner Laura magyar kortárs írónő.

Szerintem már sokatoknak ismert a neve, hiszen már egész Magyarországon illetve magyar lakta településeken ismertek és népszerűek a könyvei.

Mondhatom hogy én is ezeken a könyveken nőttem fel. Emlékszem, hogy nem tudtam letenni őket és többszöri alkalommal is elolvastam az egyes részeket! Számomra azokban az időkben Leiner Laura volt a megtestesült istennő. Ezeket a könyveket is a barátnőimtől kértem kölcsön, mert hát úgy akkor könnyebb volt.A Szent Johanna gimi után megjelent a Bexi sorozata, amit mai napig nem tudok letenni! Ha eszembe jut még ma is szívesen belelapozok esetleg beleolvasok. Megszerettem ezt a sorozatot! ❤

Nem rég megjelent Laura új sorozatának az első része az Ég veled. Amit még csak most olvasok de ha elolvastam igérem írok róla!